Wij zijn Poetsbedrijf Auto Perfect in Uithuizermeeden

Even voorstellen

Mijn naam is Karla Kroes en ik ben de eigenaresse van poetsbedrijf Auto Perfect. Poetsbedrijf Auto Perfect is opgericht vanuit een passie voor het poetsen van auto’s. Tijdens mijn werk in een garagebedrijf had ik genoeg ervaring opgedaan met het poetsen van auto’s en ik hoorde van veel mensen dat ik dit zo goed deed dat ik hier mijn werk van moest maken. Zo gezegd zo gedaan en in augustus 2006 heb ik Poetsbedrijf Auto Perfect opgericht.

Groei van ons bedrijf

Mijn partner Henk is gaandeweg ook aangestoken door mijn enthousiasme en inmiddels runnen we al heel wat jaren samen ons bedrijf. We hebben door de jaren heen zeer verschillende auto’s mogen poetsen en zijn op dat gebied van alle markten thuis. Of het nou gaat om oldtimers, occasions of nieuwe(re) auto’s, voor elke laksoort en kleur hebben wij de juiste materialen in huis.

 

Gepoetste tractor

Niet alleen auto’s

Sinds 2008 poetsen we niet alleen auto’s maar ook tractoren. Daarnaast poetsen we ook nog motoren. (Niet alleen het poetsen van motoren is een passie, maar natuurlijk ook het motorrijden zelf!)
Nieuwsgierig naar wat we allemaal doen? Bekijk de foto’s »

 

 

Even kennismaken?

Heb je een vraag of wil je even kennismaken? Dat kan natuurlijk altijd, bel 0595 – 41 27 87 of neem contact met ons op via ons contactformulier. We zullen zo snel mogelijk reageren!

 

Karla Kroes

Karla Kroes

Eigenaresse

Henk Knol

Henk Knol

Mede eigenaar

Ook je auto weer als nieuw?

Of je nou op vakantie gaat, je auto op marktplaats zet of gewoon weer het gevoel van een nieuwe auto wil hebben,
een investering in een poetsbeurt betaalt zich altijd uit.